V. tenisový a II. pingpongový turnaj- 24.06.2017

17.08.2017, 11:57, PolskyKapital.cz

 

 

V. tenisový a II. pingpongový turnaj uspořádal Klub polského kapitálu dne 24. 06. 2017 ve sportovním areálu Hamr Braník. I přes to, že to byla poslední sobota před prázdninami, jsme se mohli těšit z velké účasti. 


 

 

 

Po společné snídaní se hráči rozlosovali do skupin. Tenisové soutěže se účastnilo 10 párů a ping – pongu 8 hráčů. Turnaje, to nejsou jen sportovní výkony, ale také možnost příjemného strávení času pro ostatní hosty. Během celého dne byla servírovaná chutná jídla, děti se účastnily tenisové školy vedené zkušeným trenérem a v zóně chill out probíhaly masáže, fyzioterapie a výživové poradenství. K dispozici hostům byly také badmintonové a beachvolejbalové kurty. V době trvání soutěží probíhal souběžně vedle velký piknik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po několika hodinovém boji, ale především dobré zábavě, jsme měli vítěze. Tenisový turnaj vyhrál pár Přemysl Sobotka/Jan Písecký nad párem Andreas Rau/Jan Martinec a třetí místo získal pár Leszek Wronka/Michał Wronka. Turnaj ping pongu vyhrála Anna Wydrzyńska, druhé místo získal Dariusz Marcinkowski a třetí Iwona Zeman. Vítězům gratulujeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turnaj jsme završili předáním pohárů a cen vítězům. Sponzory byly firmy: Q4 Leasing, která poskytla pro výherce prvního místa auto třídy premium na víkend, Hotel Ambassador Zlatá Husa, díky kterému finalisté stráví nezapomenutelné chvíle v Hotelu Esplanade v Mariánských lázních. Karty Multisport umožňující využívaní více než 1300 sportovních a relaxačních zařízení v ČR a SK pro všechny výherce a chill out zónu sponzorovala firma Multisport Benefit. Firma Unipetrol poskytla pro všechny nominované karty na tankování do sítí pump Benzina a firma Gall dodala vína. Dárky v podobě čisticích setů, jako vždy, dodala firma 5asec. Ceny v kategorie Fair Play předala firma LPP Czech Republic.

 

 
« Zpět