Vánoční setkání – 12.12.2019

11.02.2020, 08:55, PolskyKapital.cz

 

 

Asi sto hostů dorazilo na vánoční setkání zorganizované Velvyslanectvím Polské republiky v Praze, Klubem polského kapitálu v České republice a Státní agenturou investic a obchodu, které se uskutečnilo ve čtvrtek 12.12.2019 v hotelu Savoy.


 

 

Na úvod Velvyslankyně Polské republiky v Praze, paní Barbara Ćwioro, kladně zhodnotila polsko-české hospodářské vztahy a vyzdvihla vysokou úroveň vzájemných obchodních obratů.
Pan Marcin Warchoł, ředitel české pobočky Státní agentury investic a obchodu, představil koncepci rozvoje agentury v příštím období a uvedl příklady několika polských firem, které začaly v roce 2019 působit na českém trhu. Pan Martin Pospíšil zastupující Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky pochválil tempo růstu česko-polské spolupráce a pan Dariusz Marcinkowski, předseda Klubu polského kapitálu, poděkoval všem účastníkům setkání za jejich pomoc s činností klubu, jejímž cílem je podpořit dobré jméno Polska a polských podniků v České republice.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po oficiální části měli naši hosté příležitost si po dlouhé době pohovořit s kolegy a obchodními partnery. Diskutovalo se o makroekonomických i mikroekonomických otázkách, vyměňovaly se zkušenosti a komentáře. Setkání bylo rovněž příležitostí k navazování nových známostí.
Rozhovory zpříjemnilo vynikající občerstvení připravené skvělým týmem hotelu Savoy.
Na závěr každý z hostů obdržel dárky připravené firmami Ziaja a Lewron vision s.r.o.
Oběma společnostem děkujeme za podporu.

 

 

 

 
« Zpět