02.10.2019 – Setkání prezidenta Polské republiky Andrzeje Dudy se členy Klubu polského kapitálu a polskými podnikateli provozujícími činnost v Česku

13.02.2020, 13:50, PolskyKapital.cz

 

 

Dne 02.10.2019 se v rámci dvoudenního summitu hlav států Visegrádské skupiny uskutečnilo setkání prezidenta PR pana Andrzeje Dudy se členy Klubu polského kapitálu v České republice a zástupci firem působících na českém trhu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tématem rozhovorů byly problémy, s nimiž se podnikatelé potýkají, způsoby jejich řešení, nové možnosti spolupráce a podpora aktivit majících zlepšit image Polska a Poláků v České republice. Polsko a Česko jsou významnými obchodními partnery, proto byla témata, o nichž se hovořilo, zajímavá pro všechny účastníky setkání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POZNÁMKA:
Fotografie pocházející z oficiální fotoslužby Kanceláře prezidenta PR lze použít výhradně za účelem ilustrace materiálů týkajících se aktivit prezidenta Polské republiky. Není dovoleno jakkoli zasahovat do fotografie, včetně provádění výřezů nebo grafického zpracování. Je zakázáno jakkoli využívat fotografie pocházející z oficiální fotoslužby Kanceláře prezidenta PR ke komerčním účelům nebo v materiálech politické povahy. Zveřejnění nebo kontext využití snímku nesmí poškodit dobré jméno Polské republiky, prezidenta PR, jeho rodiny ani Prezidentské kanceláře.
Pro uveřejnění fotografie platí povinnost uvést jejich autora a zdroj původu, a to ve tvaru:
Igor Smirnow/KPRP
 

 
« Zpět