10.12.2013 r. - vánoční a novoroční setkání

13.01.2014, 12:05, PolskyKapital.cz

 

Dne 10. prosince 2013 se v pražským Hotelu Golden Tulip Savoy konalo vánoční a novoroční setkání, pořádané Oddělením propagace obchodu a investic, za podpory Klubu polského kapitálu. 


 

 

 

Zvláštními hosty byli velvyslankyně Polské republiky, paní Grażyna Bernatowicz, a 1.místopředseda Senátu Parlamentu České republiky, pan Přemysl Sobotka. Naše pozvání přijalo kolem 80 zástupců firem a úřadů, působících na území České republiky.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setkání zahájil pan Wojciech Pobóg-Pągowski, 1. rada, vedoucí Oddělení propagace obchodu a investic, a pan Dariusz Marcinkowski, předseda Klubu polského kapitálu v České republice, kteří přivítali vzácné hosty. Pak krátce byly prezentovány změny, které proběhly v uplynulém roce v Oddělení propagace a v Klubu polského kapitálu.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pan Wojciech Pobóg-Pągowski předal kalendáře s polskými a českými svátky, připravené Oddělením propagace obchodu a investic, o které byl velký zájem. Připomněl cíle působení oddělení, kterými jsou podpora polských firem, a to zejména malých a středních podniků v procesu jejich internacionalizace, a taky pomoc českým firmám, které mají zájem o účast v polském hospodářském životě. Seznámil nás s celkovou ekonomickou situací a zejména se stavem česko-polské spolupráce. Poděkoval taky našemu klubu za plodnou spolupráci v roce 2013.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pan Dariusz Marcinkowski zdůraznil význam Klubu jako viditelného partnera v aktivitách, podporujících rozvoj vzájemných hospodářských vztahů mezi Polskou republikou a Českou republikou. Představil úlohu spolupráce s Radiem Opole, naším polským partnerem v rámci projektu "Spolu pro byznys". Zmínil taky nejdůležitější s provedených v r. 2013 akcí Klubu, zaměřených na propagaci a podporu hospodářské spolupráci. Zprávy a fotografie z těch všech setkání najdete na webových stránkách Klubu.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tentokrát, kromě skvělé hostiny připravené hotelem, měli jsme možnost si vychutnat produkty firmy: "Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Sp. J.", což bylo dodatečnou atrakcí plnou chutí.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rádi bychom poděkovali všem, kteří nás v roce 2013 podporovali v realizaci statutárních cílů, jak firmám, tak soukromým osobám, a zejména našim zvláštním hostům za otevřenost vůči Klubu a aktivní účast v našich setkáních a pořádaných akcích.
 

 
« Zpět