21.9.2013 – 2. Tenisový turnaj Klubu polského kapitálu.

15.10.2013, 13:35, PolskyKapital.cz

 

 

Během krásného sobotního dopoledne se na kurtech pražského Sportovního areálu Hamr Braník konal Tenisový turnaj Klubu polského kapitálu v České republice. 


 

 

 

 

Počasí bylo krásné jako na objednávku, teprve až odpoledne, když na kurtech klesly největší emoce, přišly slabé dešťové přeháňky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čestným hostem setkání byl 1. místopředseda Senátu Parlamentu České republiky, pan Přemysl Sobotka. Svou přítomností poctila nás také velvyslankyně Polské republiky v Praze, paní Grażyna Bernatowicz spolu s manželem. S radostí jsme přivítali taky členy Klubu a pozvané hosty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hráči hráli čtyřhru, během ni ukázali svou nejlepší stránku a to jak z hlediska techniky hry, tak z hlediska kondice. Konečně, po vyčerpávajícím boji, paní Zuzana Dastychová a pan Přemysl Sobotka skončili na třetím místě. Druhé místo patřilo pánům Janovi Odložilíkovi a Davidovi Vokáčovi. První místo letos patřilo zastoupení Sdružení polských maminek a tatinků v Praze "tramPOLina". Pánové Martin Zeman a Ondřej Lhotský v prvním eliminačním zápase prohráli 0-5 s vítězi druhého místa, nakonec ale převzali vedení - blahopřejeme. Spolu s trofejí vítězové obdrželi lahve vína od firmy Gall s.r.o. a zlaté benefitové karty od společnosti Multisport Benefit, které opravňují k bezplatnému využívání sportovních a rekreačních služeb ve více než 500 objektech v České republice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V pozadí turnaje se konaly boje na badmintonových kurtech a u pingpongových stolů, kterých se zúčastnily rodiny hráčů. Děti strávíly svůj čas na kurtu v rámci organizované tenisové školky. Nicméně tento den jedno z dětí nepotřebovalo používat rad trenéra. Méně než čtyřletý Patrik Zeman překvapoval technikou, koordinaci těla a přesnosti odrazů, výrazně překračujici rámec jeho věkové kategorie. Jak se pak ukázalo, je to syn jednoho z hráčů vítězného páru. Gratulujeme a rádi se podíváme na pokrok chlapce v příštím roce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Všem děkujeme za skvělou atmosféru na kurtu, fandění na tribunách a během diskusí u stolů.

 

 
« Zpět