4. česko – polský ples

16.01.2014, 13:48, PolskyKapital.cz

 

Klub polského kapitálu v České republice a Velvyslanectví Polské republiky v Praze pořádají 4. česko – polský ples, který se bude konat dne 1. února 2014 v Kongresovém sále hotelu Ambassador Zlatá Husa v Praze.
Čestnou záštitu nad plesem převzal prezident České republiky pan Miloš Zeman a prezident Polské republiky pan Bronisław Komorowski.
 


 

 

Již tradičně budeme mít tu čest hostit významné zástupce českého a polského kulturního, politického a podnikatelského života. Věříme, že stejně jako i v minulých letech, bude náš ples příležitostí jak k výměně zkušeností ze života v obou sousedících státech, tak i k navazování nových obchodních či společenských vztahů.

 

Čestnou záštitu nad plesem převzal prezident České republiky pan Miloš Zeman a prezident Polské republiky pan Bronisław Komorowski.

 

 

Rádi bychom poděkovali sponzorům, kterých podpora pomohla při přípravě letošního plesu. Jsou to společnosti : DM BOŚ S.A., mBank S.A., Metrostav a.s., ParkSystem sp. z o. o., Tauron Czech Energy s.r.o., Unipetrol, a.s., Sescom Czech Republic s.r.o., Farad Logistik s.r.o., Gall s.r.o. a INDECO CZ s.r.o.
Mediálními partnery plesu jsou deník Hospodářské noviny a Rádio Opole S.A.

 

Spolupracující hotely Ambassador Zlatá Husa a hotel Golden Tulip Savoy nabidly pro členy klubu, sponzory, učástníky plesu a všechny ostatní zájemce o návštěvu Prahy

v tomto termínu akční ceny.

 

Odkazy na akční nabídku hotelu najdete zde:

 

Ambassador Zlata Husa ;  rezervace: mailto:rezervace@ambassador.cz
 

Golden Tulip Savoy

 
« Zpět