7. ČESKO-POLSKÝ PLES

04.05.2017, 13:59, PolskyKapital.cz

 

Již posedmé jsme dne 22. 4. 2017, v nádherných prostorách Kongresového sálu hotelu Ambassador Zlatá Husa v Praze, hostili účastníky 7. česko-polského plesu. V letošním roce převzali záštitu nad plesem předsedkyně vlády PR paní Beata Szydło a předseda vlády ČR pan Bohuslav Sobotka. Dopisy s přáním vydařené zábavy jsme obdrželi od prezidenta RP pana Andrzeje Dudy a prezidenta ČR pana Miloše Zemana.


 

 

Naše pozvání přijaly osobnosti polského a českého politického, hospodářského a kulturního života. Spolu se zástupci předsednictva a vlastníky českých a polských podniků se plesové zábavy účastnili: náměstkyně ministra průmyslu a obchodu Lenka Kovačovská, náměstkyně ministra průmyslu a obchodu Pavla Sluková, Velvyslanec Lotyšské republiky Alberts Sarkanis, Primátor statutárního města Olomouce Antonín Staněk, hejtman královéhradeckého kraje Lubomír Franc. Letošními moderátory byli, jako vždy krásná, Iva Kubelková a Jan Szymik, zastupující herce Jana Monczku, který po zlomenině nohy musel bohužel zůstat doma se sedmi šrouby v oblasti kotníku.
Po uvítání hostů Náměstkem velvyslance Polska panem Jarosławem Strejczkem, následovalo pozvání na pódium a poděkování představitelům letošních sponzorů plesu. Letos pódium praskalo ve švech, jelikož finanční podporu plesu poskytlo 12 společnosti. Generálním partnerem plesu byla společnost UNIPETROL, a.s.. Její předseda pan Andrzej Modrzejewski poděkoval všem hostům za účast a pořadatelům za jejich práci.
Dalšími partnery letošního plesu byli: Metrostav a.s., Superoperator CZ s.r.o., BOŚ S.A., Compass Group Czech Republic s.r.o., INDECO CZ, s.r.o., Izotechnik Sp. z o.o., Ridera a.s., Sescom Czech Republic s.r.o., V4 Legal s.r.o., Unified Factory S.A., HAVEL, HOLÁSEK & Partners s.r.o.

K tradicím našeho plesu patří nejen prostory, kde se ples koná, ale také každoročně se opakující body programu zábavy, na které se těší „štamgasti”, a pro nové hosty jsou milým překvapením. Tradičním bodem programu bylo vystoupení tanečního páru Lukáše Bartuňka a Kateřiny Hrstkové, kteří předvedli vskutku nedosažitelnou úroveň tančeného umění. Všichni čekali na oznámenou, tajemnou, hlavní hvězdu letošního večera, ale jen někteří předem znali její jméno a příjmení, a připravovali se na velké show. Ani ty první, ani ty druhé nezklamala velká a jedinečná Helena Vondráčková. Její hlas a energie způsobily, že během několika okamžiků se parket zaplnil tančícími páry. Vyslechli jsme největší hity umělkyně, a text písně 'Malovaný džbánku' zpíval celý sál – někteří v češtině, jiní v polštině.
Po tomto zahřívacím kole hosté plesu již zůstali na tanečním parketu do pozdních nočních hodin, a někteří – ti nejvytrvalejší – až do úsvitu. Ke skvělé zábavě jistě přispěla hudební skupina Party Band, která, stejně jako dobré víno, je rok od roku čím dál lepší.
Během zábavy měli naši hosté možnost ochutnat vynikající speciality kuchyně hotelu Ambassador Zlatá Husa, a jako každý rok, také polské kulinářské speciality.
Rádi bychom poděkovali všem hostům, sponzorům a lidem, kteří se různými způsoby účastnili na přípravách plesu. Zejména děkujeme společnosti Maspex za dodané džusy, společnosti IDEAL ČESKÁ s.r.o. za poukazy na čištění oděvů v síti 5àsec a společnosti Jan Becher za „posílení“ a zlepšení nálady. Také nelze opomenout management a zaměstnance hotelu Ambassador, kteří, jako obvykle, znamenitě splnili svůj úkol.
Stejně jako vždy, se snažíme jako organizátoři plesu nabídnout našim hostům příležitost ke skvělé zábavě a milému strávení času. Doufáme, že se nám to podařilo i v letošním roce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
« Zpět