7.12.2009 - Setkání členů Klubu polského kapitálu, Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví Polské republiky v Praze a jeho partnerů

27.10.2009, 21:41, PolskyKapital.cz

 


Dne 7.12.2009 se v pražském hotelu Ambassador konalo každoroční setkání členů Klubu polského kapitálu, Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví Polské republiky v Praze a jeho partnerů.

 

Setkání slavnostně zahájil Wojciech Pobóg-Pągowski, vedoucí Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví Polské republiky v Praze, který ve svém vystoupení přivítal všechny shromážděné hosty a zdůraznil důležitost česko-polských vztahů. Jako druhý přednesl svůj příspěvek Marian Pijarski, předseda Klubu polského kapitálu, který představil ideu vzniku Klubu, hlavní cíle organizace a její dosavadní činnost. Důležitou událostí bylo slavnostní předání členských diplomů Klubu polského kapitálu představitelům dvou společností: Piotrovi Kłosowskému z HOKA Financial Group a Ewě Luchowské – Mertl z Quick Translations.


Vánoční setkání poctil svou účastí Jan Pastwa, velvyslanec Polské republiky v Česku a čestný člen Klubu polského kapitálu. Setkání se zúčastnili také členové Klubu polského kapitálu, mnoho představitelů českých a polských firem a partnerů Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví Polské republiky v Praze.

 

 

 

Partnéři setkání:

 

   Oddělení propagace obchodu a investic velvyslanectví Polské republiky v Praze

 
« Zpět