IX ČESKO-POLSKÝ PLES

20.03.2019, 14:03, PolskyKapital.cz

 

 

 

Již podeváté dne 2. března 2019 v pražském hotelu Ambasador Zlatá Husa pořádalo Velvyslanectví Polské republiky v Praze a Klub polského kapitálu v České republice polsko-český ples.
V letošním roce čestnou záštitu nad plesem převzali předsedové vlád obou zemí, pan Mateusz Morawiecki

a pan Andrej Babiš.
 


 

 

 

 

Hosty uvítali moderátoři Iva Kubelková a Jan Monczka a jménem polského velvyslanectví všechny přítomné pozdravila její excelence velvyslankyně RP v Praze paní Barbara Ćwioro.
Následně předseda klubu pan Dariusz Marcinkowski poděkoval partnerům plesu a pozval na jeviště jejich zástupce spolu s kolegy z předsednictví klubu, kteří se podíleli na organizaci plesu.
Jménem partnerů plesu slovo převzal předseda společnosti UNIPETROL a.s. pan Krzysztof Zdziarski, který poděkoval všem partnerům plesu, také i všem ostatním, kteří se podílejí na rozvoji spolupráce mezi oběma státy.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tentokrát neoficiální část plesu zahájilo taneční vystoupení. V letošním roce jsme mohli obdivovat mladé zástupce taneční školy Maestro a jejich sestavu latinsko-amerických tanců zakončených pravou kubánskou salsou.

Nesmírně nám záleží na spokojenosti našich hostů a proto jsme se po úspěšném vystoupení Heleny Vondráčkové před dvěma lety, rozhodli ji pozvat i v letošním roce. Jak se dalo očekávat, již první rytmy přivolaly na taneční parket její fanoušky.
Již tradičně k tanci hrála skupina Party band, kterou v pozdních nočních hodinách vystřídal osvědčený DJ.
Rádi bychom poděkovali všem partnerům a hostům, kteří v letošním roce dorazili v rekordním počtu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generálním partnerem plesu je společnost UNIPETROL a. s.
Dalšími partnery jsou společnosti: Amica Commerce s.r.o., Metrostav a.s., PKO BP S.A., Sescom Czech Republic s.r.o., Ridera a.s., Izotechnik sp. z o.o., V4 Legal s.r.o., Havel and Partners s.r.o., S&P Czech Finance s.r.o., INDECO CZ s.r.o.

Za pomoc děkujeme rovněž společnostem Maspex Czech s.r.o. a 5asec.

 

Fotografie z plesu budeme publikovat v souladu s GDPR.

 
« Zpět