Mixer 27. července – prestižní neformální akce s nádherným výhledem na Prahu

03.08.2010, 17:26, PolskyKapital.cz

Náš červencový Mixer!, i v období letních dovolených, přilákal rekordní počet hostí. Svojí návštěvou nás poctil Jeho Excelence pan Jan Pastwa, velvyslanec Polské republiky v České Republice, který je již od června 2009 čestným členem Klubu polského kapitálu. Zúčastnil se i pan Wojciech Pobóg-Pągowski, první rada a vedoucí Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví Polské republiky v Praze. Svět české politiky reprezentoval Ing. Ladislav Skopal, poslanec Parlamentu ČR. Pozvání na červencové setkání přijala také česka zpěvačka Gabi Gold, v Polsku známá díky společným vystoupení s Tadeuszem Drozdą...


 

Těší nás, že se na Mixeru! objevilo tolik nových tváří. Mezi další významné hosty, které jsme na setkání přivítali určitě patří Jiří Michalík, jednatel TAURON Czech Energy s.r.o., Tomasz Zamłyński a Robert Rusin, zástupci Sfinks Czech & Slovakia s.r.o., Marcin Wojcicki z WOOD & Company Financial Services, a.s., Robert Bér z Centrum Babylon v Liberci, Aleksander Leicht z Komerční banky a také Tomáš Štubň a Henryk Kaproń z Openway, s.r.o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klub polského kapitálu na setkání reprezentovali předseda Klubu Dariusz Marcinkowski z F.H. Darimex a zástupkyně předsedy Ewa Luchowska-Mertl z Quick! Translations, s.r.o., a také členové Klubu Slawomir Laskowski, Marek Kralkowski, Ryszard Głośny z L.A.F, a.s., Vladimir Smugala z OPUS Praha s.r.o. a Sebastian Miller z Prefa Praha, a.s.

 

 

 

Setkání bylo z pohledu účasti, ale i zábavy velmi úspěšné a prestižní. Konverzace při drinkách v Cloud 9 sky bar & lounge na 9. patře hotelu Hilton Prague pokračovaly až do pozdního večera a všichni se dobře bavili. Několik účastníků se při této příležitosti rozhodlo vstoupit do Klubu polského kapitálu. Bylo velmi příjemné vidět na setkání tolik nových hostí a samozřejmě zveme všechny na příští Mixer!

 
« Zpět