Pozvání k účasti v XXIII. Setkání podnikatelů z České, Polské a Slovenské republiky v Ostravě dne 22. 6. 2017

01.06.2017, 15:10, PolskyKapital.cz

 

 

 

 

Dovolujeme si Vás pozvat na XXIII. Setkání podnikatelů, které se uskuteční dne 22. června 2017 v Ostravě.


 

 

 

 

 

 

Česko-polská obchodní komora organizuje toto prestižní hospodářské setkání podnikatelů

z České, Polské a Slovenské republiky ve spolupráci s Generálním konzulátem republiky v Ostravě, Oddělením propagace ochodu a investic Velvyslanectví Polské republiky v Praze, Opolským centrem hospodářského rozvoje a partnery: Moravskoslezským krajem, Slezským

a Opolským vojvodstvím, Žilinským samosprávným krajem a Městem Ostrava.

Na Setkání podnikatelů jsou zváni zástupci českých, polských a slovenských firem, poslanci

a senátoři, zástupci ministerstev, diplomacie a samospráv všech tří zemí.

Důležitost a jedinečnost této akce potvrzuje fakt, že minulý rok se setkání zúčastnilo 353 osob, které reprezentovaly 121 firem a 73 institucí, komor a sdružení.

Setkání podnikatelů bylo oceněno Sdružením pro rozvoj Moravskoslezského kraje jako nejúspěšnější akce Moravskoslezského kraje v roce 2016.

Akci každým rokem zaštitují: Velvyslanectví České republiky ve Varšavě, Velvyslanectví Slovenské republiky v Praze, Velvyslanectví Polské republiky v Praze, Ministerstvo hospodářství Polské republiky, Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky, vojvodství

a kraje.

Součástí letošního setkání budou diskuzní fóra, B2B jednání firem z oborů strojírenského a automobilového průmyslu a neformální setkání v zahradách Generálního konzulátu Polské republiky v Ostravě.

Jsme přesvědčeni, že XXIII. Setkání podnikatelů bude pro Vaši firmu skvělou příležitosti pro navázání kontaktů a získání nových obchodních partnerů a pro prezentaci Vaší firmy v příjemném prostředí zahrad Generálního konzulátu Polské republiky v Ostravě. Zde se každoročně zrodí řada nových osobních a obchodních kontaktů. Diskuse a setkání podnikatelů všech tří zemí přispívá k rozvoji ve všech oblastech našeho života.

 

Program XXIII. Setkání podnikatelů

 

Přihláška

 

Fotogaleria

 
« Zpět