První Mixer Klubu polského kapitálu v roce 2011 - reportáž

24.01.2011, 21:07, PolskyKapital.cz

 

Plni elánu do Nového roku a hlavami plnými nových výzev a plánů, mimo to, že za oknem výhled na okouzlující Prahu připomínal spíše příchod jara, potkali jsme se – již tradičně – v baru Cloud 9 sky bar & lounge hotelu Hilton.


 

 

 

Zároveň bylo možné jak mezi členy Klubu, tak i mezi novými i starými přáteli, zpozorovat příznaky sváteční lenivosti a šampaňské silvestrovské zábavy. V atmosféře koktejlů jsme se bavili nejen o následcích sváteční dovolené, ale také o našich tužbách a plánech na nadcházející rok, o nových obchodních plánech a především o možnostech spolupráce mezi námi, účastníky setkání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chybět nemohlo ani téma číslo jedna posledních dní, tedy Klubem organizovaný s patronátem předsedkyně poslanecké sněmovny ČR paní Miroslavy Němcové a jeho excelence Jana Pastwy, velvyslance Polska v České republice, česko–polský ples, který proběhne 26. února v sálu pražského hotelu Ambassador.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vždy rádi vítáme nové kolegy, kteří se objeví na našich setkáních. Tentokráte nás svojí přítomností poctili:

 

- Zbigniew Czendlik
- Dariusz Blaszczyk
- Josef Neuwirth, ředitel 4 oddělení firmy Metrostav
- Ivo Šimek, jednatel firmy Metrostav v Polsku
- Martin Chamr, Chamr and Partners s.r.o.
- Tamara Maldonado, TaMaVie s.r.o.

 

Věříme, že se společně setkáme také na dalším Mixeru! Srdečně zveme!

 

S potěšením můžeme oznámit, že několik osob nám přímo na setkání potvrdilo svůj zájem vstoupit mezi nás, což nás nesmírně těší!

 

 

 

 

Večer ubíhal dále v karnevalovém reji a zdálo se, že zábava nemá konce. Výtečné koktejly opanovaly naše těla a milá atmosféra dále podpořila pocit štěstí.


Věříme, že ranní probuzení bylo pro všechny tak příjemné jako mile strávený předchozí večer.
 

Tak na dalším Mixeru!
 

 
« Zpět