Reportáž z Mixeru 10.11.2016 – setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

29.11.2016, 09:26, PolskyKapital.cz

 

 

Poslední v tomto roce Mixer se konal 10 listopadu, jako obvykle v Hotelu Savoy. Setkání se zúčastnilo mnoho členů a partnerů Klubu polského kapitálu.


 

 

 

Měli jsme to potěšení přivítat mimo jiné Jarosława Strejczka, zástupce velvyslankyně PR, Jiřího Dorňáka z MPO, Jana Kropika z Bank of China, Bogusława Brandysa z Tamero Invest, Miroslava Šperku z V4 Legal, Zbigniewa a Jakuba Rolu ze společnosti Izotechnik, Petra Vomastka, Annu Wydrzyńskou z České rafinérské, Martina Kašpara z Praetor Systems, Martina Botoše a Kláru Hanušovou z firmy Brickman, a Bartosze Michalského z Navimoru. Unipetrol zastupovali členové vedení společnosti, pánové Mirosław Kastelik, Krzysztof Zdziarski, Robert Małłek a Łukasz Piotrowski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Během setkání svoje firmy představili zástupci naších dvou nových členů, společností Izotechnik a V4 Legal. Izotechnik je rodinný podnik specializující se na výrobu, opravy a modernizaci tlakových a netlakových zařízení a potrubních systémů. V4 Legal je nejen advokátní kancelář, ale také firma nabízející služby v oblasti daňového poradenství a účetnictví.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po zajímavých prezentacích se u barových stolů vytvořily diskusní skupiny. Hosté se bavili o různých tématech, jako je politika nebo obchodování, a měli příležitost ochutnat výborné alkoholické nápoje sponzorované firmou Izotechnik. Příjemnou atmosféru obohatilo skvělé občerstvení, připravené šéfkuchařem hotelu Savoy. Před Mixerem se také konalo setkání představenstva Klubu, během kterého jsme připravili plán akcí na začátek příštího roku. Pro všechny členy a přátele Klubu máme dobrou zprávu – v dubnu plánujeme už posedmé uspořádat Česko-polský ples.

 
« Zpět