Reportáž z Mixeru 13.10.2011 – setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

20.10.2011, 12:51, PolskyKapital.cz

 

 

Wow. To byl tedy Mixer... Ale začněme od začátku...


 

 

 

Jak se pomalu stává tradicí, ještě před akcí se představila jedna ze společností, které chtějí více spolupracovat s naším klubem. Advokátní kancelář Schaffer and Partners představila různé aspekty pracovního práva se zvláštním důrazem na znalosti, které potřebují zaměstnavatelé. Po úvodní části na dotazy odpovídali Dagmar Horáková, Ondřej Havle a Jan Holeček. Diskuse o některých problémech trvaly celé setkání.

 

 

 

 

 

 

 

 

S přibližující se sedmou hodinou se Cloud Bar plnil dalšími účastníky. Poprvé zde došlo k situaci, kdy začínala chybět místa a museli jsme požádat obsluhu o další židle. „Viníkem“ situace byl zcela jistě náš host a čestný člen klubu, první místopředseda Senátu Parlamentu České republiky pan Přemysl Sobotka, který – i přes své vytížení – dorazil na setkání krátce po 19. hodině. Jako obvykle bezprostřední a vždy s úsměvem, ihned byl obklopen účastníky setkání. Témata rozhovorů s panem místopředsedou byla velice různorodá. Od výsledků voleb v Polsku či makroekonomických problémů až po chutě polské kuchyně. Jak po setkání ocenil pan místopředseda, byla to pro něj ideální příležitost pohovořit s podnikateli na téma podmínek působení na českém trhu, ale také příležitost k obyčejné lidské konverzaci s přáteli Poláky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Mixeru se objevilo také mnoho nových zájemců o činnost klubu. Mimo jiné se zúčastnili:
Piotr Krasnowski ze Citibank, Sławomir Kądziela ze společnosti Sescom, , Jíři Sudík z kolegy se společnosti S&P Czech Finance.
Dále nás svým příchodem mile překvapil přítel klubu Janusz Paterok, nyní šéf Maspexu v Bulharsku, který pro tento účel přiletěl ze Sofie.

 


 

 
« Zpět