Reportáž z Mixeru 16.07.2013 – setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

09.08.2013, 10:49, PolskyKapital.cz

 

Setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu se 16. července 2013 odehrálo již tradičně v reprezentativních prostorách knihovny hotelu Golden Tulip Savoy.
Svou návštěvou poctil nás i tentokrát speciální host: nová velvyslankyně Polské republiky v Praze paní Grażyna Bernatowicz.
 


 

 

S radostí jsme uvítali zároveň pravidelné jak i nové hosty. Poprvé se k nám připojili mj. pan Tomáš Plzák z firmy Schaffer & Partner s.r.o. a paní Veronika Harnolová z firmy Harnol & Partners, a také předseda kótované na burze cenných papírů společností Auto-Spa S.A. pan Dariusz Ilski spolu s kolegy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setkání zpestřila ochutnávka vína, vedená společnosti Dobrá Nálada, a.s. . 

Během občerstvení připraveného naším hostitelem se hovořilo mj. o tom, které produkty jsou košer. Toto téma vzbuzuje mnoho emocí z důvodu zamítnutí sněmovnou vládního návrhu rituální porážky v  Polsku v  posledních dnech. Nejvíce se zajímal o toto téma pan Zakir Mirzojev z firmy AST Kosher Food s.r.o., zabývající se obchodem s potravinami v Evropě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srdečně vám všem děkujeme za vaši účast. Těší nás veliká návštěvnost, výjimečná v období prázdnin, co může potvrdit, že je třeba organizovat taková setkání.
 

 

 

 
« Zpět