Reportáž z Mixeru 23.10.2013 – setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

04.11.2013, 09:14, PolskyKapital.cz

 

 

 

Ve středu 23. října jsme v Hotelu Golden Tulip Savoy přivítali hosty, zastupující širokou škálu oborů. 


 

 

 

 

Měli jsme tu čest přivítat pana Pavla Nováka, zastupujícího Český rozhlas, paní Elišku Roubíčkovou z FLEISHMAN HILLLARD.cz, a taky našeho starého znamého, pana Luboše Palatu, novináře pracujícího pro DNES, iDNES.cz, lidovky.cz a LIDOVÉ NOVINY. Poprvé naši pozvánku přijali mj. pan Zdeněk Tomíček z Attorney-at-law, pan Henryk Kotula ze společnosti Energo Systém, pan Karel Voldřich - Advokátní kancelář Voldřich & Nekvasilová, pan Przemyslaw Zaleski, předseda Enea Trading, pan Zbyněk Hutar z IDG, a vojenský atašé plukovník Jacek Stec. Mezi hosty se objevil také pan Milan Svatoš, zástupce televize Nova, která se chystá připravit program o polských produktech, nabízených na českém trhu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dominantním tématem byly budoucí politické změny v České republice, rádi jsme si taky povidali o polské a české kinematografii, hudbě nebo gastronomii. O te poslední jsme mluvili s polským párem, paní Ewelinou Sztajerkowskou a panem Krystianem Dobrowolskim, majiteli Alriso Risotteria Italiana, jedné ze tří síťových italských restaurací v Praze. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srdečně vám všem děkujeme za účast. Na příštím setkání, jako vždy, čekame na stálé a nové hosty, a další zajímavá témata konverzace.

 

 

 


 

 
« Zpět