Reportáž z Mixeru 27.03. 2012 – setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

20.04.2012, 22:56, PolskyKapital.cz

 

Přichází jaro a s ním samozřejmě dobrá nálada, energie a nové nápady. A to se jednoznačně projevilo také na našem březnovém setkání.

 

 


 

Před tím, než jsme se všichni setkali v Cloud baru v Hotelu Hilton se hlavní členové a zakladatelé klubu sešli na organizační schůzi, na které předkládali nové koncepce a inovativní nápady, jak zpestřit naše setkání a lépe využít potenciál, který klub nabízí. To nejlepší, co z této diskuze vzešlo, bude samozřejmě zavedeno do praxe a doufejme, že už příští schůze bude probíhat v novém duchu.

                                   


Pojďme ale zpět k březnovému setkání. Do Cloud baru začali hosté přicházet kolem sedmé hodiny večer. A jako jedna z prvních se objevila paní Alicja Huziuk-Raith generální manažerka hotelu Golden Tulip Savoy, která je v Čechách teprve krátce a jak sama říkala, na naše setkání se velmi těšila. Jako další jsme přivítali pana Ivana Fleka a Mikołaje Żyłkowskiego z firmy Hunters, která se specializuje na zabezpečení. V průběhu večera se k nám připojila i paní Karolína Stoklasová z firmy Travelex, která nedávno otevřela svojí první pobočku v Polsku.


Setkání se protáhlo do večerních hodin a postupně se všichni s úsměvem na tváři rozloučili. Snad jim dobrá nálada vydrží až do další, dubnové „party“.
 

 
« Zpět