Reportáž z Mixeru 3.2.2016 – setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

10.02.2016, 11:49, PolskyKapital.cz

 

 

 

Ve středu 3. února 2016 se v hotelu Savoy uskutečnilo další setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu v České republice.


 

 

 

 

Na začátku akce měli hosté možnost ochutnat pravé šampaňské. Degustaci zorganizovala společnost INception, která se zabývá dovozem kvalitního šampaňského z malých, rodinných vinic z regionu Champagne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Večer zpříjemnil přítomným také člen představenstva našeho klubu Lešek Wronka - majitel společností Lewron music center a Bontonland a také manažer a producent Ewy Farny a Haliny Mlynkové. Lešek se s hosty podělil o své zkušenosti z podnikání. Poutavé vyprávění chvílemi přerušoval smích. Jak se totiž ukázalo, byznys se na počátku 90. let vyznačoval řadou vtipných situací. Hlavní myšlenkou vystoupení bylo, že se vyplatí spolupracovat s Poláky. K dobré náladě přispívalo po celý večer výborné šampaňské a ukázka otvírání lahví pomocí šavle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixeru se zúčastnili mnozí představitelé významných společností, např. pan Piotr Wielowieyski z Unipetrolu, paní Anna Wydrzyńska z České rafinérské, pan Marek Kralkowski z Indeco, paní Lenka Heuerová ze společnosti Nowy Styl Group, pan Karel Pavlíček z firmy Spolana, paní Maria Staszkiewicz z mezinárodní organizace Aspen Institute nebo pan Sławomir Laskowski zastupující společnost Unified Factory, jež nyní otevírá svou pobočku v České republice. Přítomni byli rovněž představitelé polského velvyslanectví – zástupce velvyslankyně Jarosław Strejczek, plk. Jacek Stec a pan Arkadiusz Toś.
Mezi 60 hosty se poprvé objevili paní Zuzana Schmidtová a pan Miroslav Fillinger z Expobank, pan Bohumil Rohn ze stavební firmy Metrostav, pan Michal Kohut ze společnosti CyberGym Europe, pan Petr Kužel z Naxon Consulting, pan Josef Panna, zástupce společnosti PXP Group či pan Filip Hruška z advokátní kanceláře Hruška & Co.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hosté v milé a neformální atmosféře hovořili o politických změnách v Polsku a blížícím se polsko-českém plesu, který se uskuteční v dubnu. V souvislosti s vystoupením pana Wronky se hovor stočil i na showbyznys a cestování. Povedený večer uzavřela Halina Mlynkova, jež velmi profesionálně otevřela poslední lahev šampaňského.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Všem hostům velmi děkujeme za účast. Doufáme, že se setkáme nejen na příštím Mixeru, ale také na dalších akcích oranizovaných naším klubem.

 

Link INception s.r.o.:

 

INception s.r.o.

 
« Zpět