Reportáž z poprázdninového Mixera - setkání členů a přátel Klubu polského kapitálu

17.09.2010, 18:30, PolskyKapital.cz

Atmosféra prvního poprázdninového Mixéru, který se konal, kde jinde než v oblíbeném Baru Cloud 9 v nejvyšším patře hotelu Hilton, byla příjemná a uvolněná, snad ještě trochu letní. Debaty se točily jak jinak než kolem uplynulého léta, ale samozřejmě také kolem byznysu...


 

 

Živě se například diskutovalo o spolupráci českých firem při budování dálniční sítě v Polsku, probíraly se také nejbližší aktivity Klubu polského kapitálu. Všichni ocenili výjimečnou možnost privátního vstupu na hotelovou terasu s nádherným výhledem na centrum Prahy. Útulný a moderní interiér a zkušení barmani baru Cloud 9 sky bar & lounge přímo vybízelo k ochutnání některého ze zajímavých long drinků. I když našli se i někteří gentlemani, kteří nepodlehli chuti pestrobarevných nápojů a volili raději tradiční černý čaj.

 

 

 

 

V průběhu setkání převzal Sławomir Laskowski z rukou Dariusza Marcinkowskiego, prezidenta Klubu polského kapitálu, diplom potvrzující jego členství v Klubu.

 

 

 

Na setkání jsme také přivítali nové hosty, které nyní představíme. Věříme, že se jim Mixér líbil a, že je budeme moci přivítat i příště! Srdečně Vás zveme k další spolupráci s Klubem polského kapitálu v České republice.

 

 

• Margareta Serwatková, Managing Director AMURO INTERNETIONAL a CZECHPOL
• Mariola Světlá z Polského klubu v Lysé nad Labem, společně s Annou Špírek
• Pani Aga Geishaker, Carbon Warehouse
• Michał Zabłocki, Tisková Agentura PAP
• Hubert Warszta, majitel restaurace Vila Baltika
• Piotr Janczak, Vice President Erste Group Bank AG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Již nyní bychom Vás chtěli pozvat na další Mixér. Podrobnosti, tedy den a hodinu konání příštího Mixéru, se samozřejmě dozvíte s předstihem na našich internetových stránkách a zároveň prostřednictvím pozvánky.

 


 

 
« Zpět