VI. tenisový a III. pingpongový turnaj- 26.5.2018

31.07.2018, 13:04, PolskyKapital.cz

 

 

Dne 26. 5. 2018 uspořádal náš klub 6. ročník tenisového turnaje a 3. ročník turnaje v ping pongu. Akce se konala ve sportovním centru Hamr na Braníku.


 

 

 

 

Zápasy se konaly systémem mix (tenis) a single (ping pong). Program turnaje také počítal s přítomností doprovodu hráčů. Pro ten byly připraveny badmintonové kurty, hřiště na plážový volejbal nebo tenisová škola pro nejmenší. Společnost Multisport organizovala bohatý program v relaxační zóně. Zahrnoval masáže, lekce jógy, analýzu těla či aromaterapii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Během tenisových zápasů jsme měli příležitost obdivovat skvělou hru na nejvyšší úrovni, plnou odhodlání a touhy vyhrát. Nakonec turnaj opět vyhrál pár Přemysl Sobotka / Jan Písecký, následovali Soňa Špringlová / Karel Vagner a Jerzy Czeczotko / Pokorný.
Zvláštní pozornosti se těšil turnaj ping pongu. Bylo zřejmé, že mnoho z účastníků neztrácelo čas v průběhu roku a tvrdě trénovalo. Turnaj zvítězil Pavel Novák, který po vyčerpávajícím boji ve finále porazil Łukasze Marcinkowského. Třetí místo získala Anna Wydrzyńská.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krásné počasí, dobré jídlo a nejenom nealkoholické nápoje vytvořily příjemnou atmosféru a společné fotografie budou krásným suvenýrem našeho turnaje.

 

Srdečně Vás zveme ke shlédnutí videa z akci =>VIDEO

 
« Zpět