VII. tenisový a IV. pingpongový turnaj – 08.06.2019

13.02.2020, 14:20, PolskyKapital.cz

 

 

08.06.2019 se uskutečnily VII. tenisový a IV. pingpongový turnaj, organizované naším klubem. Akce se již tradičně odehrála v areálu sportovního centra Hamr na Braníku.


 

 

 

Turnaj začal v 9:00 hodin registrací hráčů a občerstvením, v 10:00 byly zahájeny zápasy. Tenis se hrál systémem DOUBLE/MIX, zatímco stolní tenis systémem SINGLE (v první etapě hrál ve skupinách každý s každým, poté v systému play-off).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V relaxační zóně organizované společností Multisport se zájemci mohli podrobit analýze skladby těla, masáži, aromaterapii, případně si zacvičit jógu. Na akci dorazila řada rodin s dětmi (jak účastníků zápasů a jejich blízkých, tak těch, kdo si prostě jen přišli užít příjemný jarní den). Ti nejmenší se s chutí zapojili do lekcí tenisové školky, na všechny děti tu pak čekaly zábavné hry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vítězem tenisového turnaje se stal pár Jan Krejčí/Krejčová, další místa pak obsadili Přemysl Sobotka/Jan Písecky a Petr Roudenský /Volák.
Ve stolním tenise vyhrála neporazitelná Anna Wydrzyńska, jež loni skončila na třetím místě, druhou pozici zaujal laureát předchozích zápasů Pavel Novák, třetí příčku si pak čestně vybojoval Jan Kropík.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akce se jako vždy stala příležitostí ke skvělé zábavě s grilováním a všichni účastníci odjížděli z centra Hamr s úsměvy na tvářích.
Turnaj sponzorovaly firmy Unipetrol a CCC, kterým tímto srdečně děkujeme za podporu.
 

 
« Zpět