VIII ČESKO-POLSKÝ PLES

11.05.2018, 11:15, PolskyKapital.cz

 

 

V sobotu 21.4.2018 se v Kongresovém sále hotelu Ambassador Zlatá Husa konal VIII. česko-polský ples. Organizátory události byli Velvyslanectví Polské republiky v Praze a Klub polského kapitálu v ČR.
Čestnou záštitu nad plesem v tomto roce převzali prezidenti Polska Andrzej Duda a České republiky Miloš Zeman.
 


 

 

 

 

Poté, co letošní moderátoři Iva Kubelková a Jan Monczka přivítali hosty, se slova ujal Chargé d’affaires Jarosław Strejczek, který vyjádřil poděkování jak všem přítomným hostům za účast, tak čestným patronům akce. Předseda Klubu Dariusz Marcinkowski pak na pódium pozval zástupce sponzorů a členů správní rady Klubu a srdečně jim poděkoval za jejich příspěvek k organizaci plesu. Před společným přípitkem promluvil ještě pan Mirosław Kastelik, zástupce generálního partnera plesu – firmy Unipetrol, a.s.
Ani v letošním roce nechyběl stálý bod programu – předtančení v provedení juniorského páru (Tadeáš Krása a Štěpánka Hajníková) a páru profesionálního (Martin Paulíny a Kateřina Čákorová).
Po taneční ukázce již na parket vstoupili naši hosté, k tanci jim hrál jako obvykle vynikající soubor Party Band.
O chuťové pohárky účastníků se staral šéfkuchař hotelu Ambassador Zlatá Husa.
Hosté plesu netrpělivě očekávali vystoupení hvězdy večera, jejíž jméno jsme drželi v tajnosti až do úplného konce. V letošním roce jí byl Michal David, který roztančil přítomné, až jim zčervenaly tváře.
Milý překvapením bylo spontánní vystoupení našeho přítele Karla Vágnera s písní Pramínek vlasů.
Velice děkujeme všem hostům, že se zúčastnili plesu a společně s námi strávili tento příjemný večer. Doufáme, že se se všemi za rok opět setkáme na IX. česko-polském plese.
V letošním roce ples kromě generálního partnera, firmy Unipetrol a.s., podpořily následující subjekty PKO BP S.A., Czech Branch, DM BOŚ S.A., organizační složka ČR, Metrostav a.s., Advanced World Transport a.s., Havel & Partners s.r.o., advokátní kancelář, INDECO CZ, Izotechnik Sp. z o.o., Ridera Bohemia a.s., Sescom Czech Republic s.r.o., STEAG Energo Mineral Sp. z o.o., V4 Legal s.r.o., advokátní kancelář.
Děkujeme také společnostem 5àsec a Maspex.

 

 
« Zpět