Zpráva ze setkání podnikatelů v Jeseníku – 10.6.2014

18.06.2014, 14:58, PolskyKapital.cz

 

 

Dne 10. června 2014 jsme v rámci projektu "Spolu pro byznys" uspořádali další z řady setkání podnikatelů, která mají za cíl rozvoj česko-polské spolupráce a posilování vzájemných hospodářských, společenských a kulturních vztahů.


 

 

 

Toto setkání se konalo v prostorách Penzionu u Petra a téma znělo Lázeňství a cestovní ruch a možnosti rozvoje regionu prostřednictvím přeshraniční spolupráce. Své příspěvky odprezentovali zástupci institucí regionu.

První příspěvek odprezentoval pan Ing. Vladimír Odehnal, předseda představenstva Priessnitzových léčebných lázní. Účastníci se seznámili s fungováním lázeňství a s potenciálem, který přináší pro region. Další příspěvek přednesla paní Ing. Andrea Závěšická ze Sdružení pro cestovní ruch, která představila služby, které jejich sdružení poskytuje a představila možnosti česko-polské spolupráce na již zrealizovaných či realizovaných aktivitách.
Posledním přednášejícím byla paní Mgr. Petra Koláčková z Moravskoslezského kraje, která představila projekt pro podporu podnikatelům s možnostmi navázání spolupráce.
Po každé prezentaci proběhla diskuse, kde byly účastníkům zodpovězeny veškeré otázky.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O přestávkách pan redaktor Janusz Maćkowiak, který zastupuje vedoucího partnera projektu – „Radio Opole“ S.A., nahrál mnoho zajímavých rozhovorů s přednášejícími a účastníky. Materiál byl využit v průběhu jednoho z pravidelných vysílání Rádia s názvem „Trh“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Všem přítomným srdečně děkujeme za účast. Velmi nás těší zájem o setkání organizovaná Klubem polského kapitálu. Srdečně Vás zveme na další setkání, podrobnosti můžete sledovat na naší straně.

 

 

 

Setkání je pořádáno v rámci projektu EU „Spolu pro byznys“, číslo projektu: PL.3.22/2.1.00/12.03389
 

 

 
« Zpět