Mixer Klubu polského kapitálu dna 9 března 2010

20.03.2010, 23:40, PolskyKapital.cz

 


Byl zkratka úspěšný jako obvykle!

 

 

Chtělibysme vzpomenout na inovace a douležite chvíle:

 

 

Tentokrát se Mixer konal v útulných prostorách Baru Cloud9 v hotelu Hilton. Díky našemu „důvěrnému kontaktu” v hotelu Hilton, paní Joannie Kufové, jsme již u vchodu do hotelu byli uvítáni informacemí o setkání našeho Klubu v baru na 9 patře. Patřil nám specieálně oddělený prostor, kde se v průběhu večera scházeli významní představitelé polského businessu. Na uvítání nesměl chybět welcome drink. Začátek byl skvělý a dobrá nálada se nesla celým večerem.

 


Účast na večírku nebyla pravda masová, ale zato se sešli vzácní lidé. Společně jsme příjemně strávili Den žen, i když zastupkyňě něžného pohlaví byli na večírku v menšině možná z důvodu péče o naše peněženky. Chtěl bych zde uvést, že se jednalo o "výkvět" polského kapitálu v Praze, takže takovéto starosti by měli býti napříště zapoenuty. Přípitky jsme zatím vznášeli také na zdraví absentujících členek a fanynek našeho Klubu.

 


Naše dosavadní tajemnice Klubu Paní Iza Urban se z důvodu nemoci nezúčastnila setkáni. Nicméně alespoň touto cestou bychom jí chtěliy poděkovat za úsilí, které vložila do práce v prvotním, neupořádaném období aktivity našého klubu. Přítomní se na setkání mohli poznat náši novou tajemnicí paní Olu Sitkiewicz, která v březnu převzala všechny povinností. Takže už opět víme koho se můžeme obrátit s žádostí o oficiální informace a kdo je bude oznamovat veřejnosti. Přejeme jí mnoho úspěchů, protože budou to zároveň i naše úspehy.

 


Naše sympatická hostitelka Paní Joanna Kufova, Sales Executive v Hotelu HILTON, nás doprovázela až do konce večírku. Poskytla nám nejen pohostinství Baru Cloud9, ale také informace o speciálních podmínkách na ubytování v Hotelu Hilton pro členy Klubu. Mohu jen prozradit, že ceny pokojů jsou fantastické! Kompletní informace o cenách, podmínkách a způsobu rezervace připraví a všem Vám na vyžádání pošle Pani Ola Sitkiewicz. Doufám, že všichni sdílí stejný názor, že o takovéto místo setkávání a standardu spolupráce jsme usilovali . Děkujeme, paní Joanno!

 


Na setkáni se objevili noví hosté:
 

Marcin Czajka s firmy Biomen s.r.o, ktéra se bude starat nejen o na náš intelekt
 

Tomasz Ondruch a Tomasz Řezniček, advokáti
 

Srdečně vítáme a zveme ke spolupráci!

 

 

Omluvte mě, že nebudu mluvit o tématech konverzace, protože to je součástí obchodního tajemství. Musíte přijt na setkaní osobně, uvidět a pokonverzovat, protože efekty tohoto naturalního networkingu se odvíjí od nás samých. O čem jsme mluvili, tak to bylo určitě setkání plánované na 18. května tedy Czesko - Polské Obchodní Forum, o nutností organizace Polského bálu v Praze a...no vlastně, sami mužete nabídnout nová témata na přištim setkání a vyjadřit svůj názor kam až náš Klub muže byt užitečný a potřebný.

 


Objěvil se návrh, aby se naše setkání - Mixery - konaly pravidelně každé první útery v mesíci v baru Cloud9. Co si o tom myslíte? Sdělte nám svůj názor!

 


Tak a to je pro tentokrát všěchno. Uvidíme se na začátku května! Kde a kdy? Dozvíte se v specjální zprávě paní Oli Sitkiewicz.

 

 
« Zpět


Diskuse: "Mixer Klubu polského kapitálu dna 9 března 2010"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře