XVIII. Setkání podnikatelů 2012 v Ostravě

24.05.2012, 14:10, PolskyKapital.cz

  

 

Klub polského kapitálu v České republice a Česko-polská obchodní komora dovoluje si Vás informovat o tom, že dne 15. června 2012 se uskuteční setkání podnikatelů České a Polské republiky v Ostravě.


 


 

XVIII. Setkání podnikatelů 2012 pořádané pod záštitou Generální konzulky Polské republiky v Ostravě Anny Olszewské a Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví Polské. Setkání podnikatelů patří mezi nejprestižnější události česko-polského byznysu. Každoročně se ji účastní více než 250 lidí, zástupců významných polských a českých firem a přizvaných VIP hostů z řad diplomatických služeb obou zemí, zástupců územní samosprávy, celních služeb, poslanců a senátorů.

Setkání podnikatelů v letošním roce zahájí česko-polská hospodářská konference „ Česká republika - Polsko. Vytváříme prostor pro spolupráci v regionu Střední Evropy u příležitosti XVIII. Setkání podnikatelů 2012“.

Cílem konference je projednání společné problematiky našich zemí v rámci střední Evropy a poukázání na spolupráci příhraničních regionů.

Letošní ročník setkání bude obohacen Česko-polskou kooperační burzou organizovanou společně s Opolským centrem hospodářského rozvoje.

Jsme přesvědčeni, že společenské setkání tohoto druhu v příjemném prostředí zahrady Generálního konzulátu a také účast na konferenci a kooperační burze Vám umožní navázání nových obchodních a osobních kontaktů.

Diskuse podnikatelů obou zemí přispívá k evidentnímu rozvoji hospodářské spolupráce ve výrobní a obchodní oblasti, ale i k rozvoji společenských a kulturních aktivit.

Poplatek za Setkání podnikatelů umožňuje bezplatný vstup na hospodářskou konferenci a na kooperační burzu.

Těšíme se na setkání s Vámi

 

Bližší informace, program konference a přihláška v příloze.

 

Dopis-pozvanka

Prihlaska

Program

 
« Zpět